27 Yıllık Evliliği Bitiren Arzum Onan, Şimdi Ne Yapacak?

Arzum Onan, 27 Yıllık Evliliğin Ardından Sessizliğini Bozdu

Türk magazin dünyasının uzun yıllardır tanınmış çiftlerinden biri olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık evliliklerini bir celsede sonlandırdıktan sonra sessizliklerini bozdu. Mayıs ayında evliliklerini sonlandıran Arzum Onan, yeni hayatına alışmaya çalıştığını belirtti ve Aslantuğ ile aralarında hiçbir sorun olmadığını vurguladı.

Magazin dünyasının örnek gösterilen çifti olan Onan ve Aslantuğ, 29 Mayıs’ta gerçekleşen boşanma kararının ardından farklı açıklamalarda bulundu. Arzum Onan, sessizliğini sona erdirdi ve yeni hayatına dair bazı açıklamalarda bulundu. Onan, “Şu dönem hiçbiri için kolay değil ama zaman her şey bizim için. Her şey güzel olacak. Alışıyorum” dedi.

Onan ayrıca, eski eşi Mehmet Aslantuğ ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını ve birbirlerini hala sevdiklerini ifade etti. Ünlü oyuncu, “Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olmaz olamaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var” sözleriyle ilişkilerinin hala saygı ve sevgi temelinde olduğunu belirtti.

Arzum Onan, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği’nin ‘Kontrol sende cevabı gende’ projesinin elçisi olarak da aktif bir şekilde sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. Gelecekteki planlarına dair herhangi bir açıklama yapmayan Onan, yeni hayatına odaklandığını ve her şeyin yoluna gireceğine inandığını sözlerine ekledi.

Hakkında Damla Güler

Kontrol et

Kuruluş Osman’ın Alaeddin Bey’i Faruk Aran kaç yaşında?

Kuruluş Osman dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri de  Alaeddin Bey oldu. Dizide Alaeddin Bey karakterini …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir