Kara Para Aklama ve Vergi Kaçakçılığı İddiaları Altında Çalkalanan Çift, Silahlı Saldırıların Hedefi Oldu

Kara Para Aklama ve Vergi Kaçakçılığı İddialarının Hedefi Olan Dilan Polat ve Engin Polat Çifti Silahlı Saldırıya Uğradı

Bir süredir kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, son günlerde yaşadıkları zorlu sürecin ardından mağduriyetlerine bir yenisini ekledi. İki iş yerine sırayla düzenlenen silahlı saldırıların ardından çift, can güvenliklerinin tehlikede olduğunu ve kendilerine ticari bir savaş açıldığını belirtti.

Çiftin Gündemi Kara Para Aklama ve Vergi Kaçakçılığı İddialarıyla Sallanıyordu

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, son 20 gün boyunca kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gündemdeydi. Şirketlerine yönelik incelemelerin başlamasının ardından, çiftin güzellik merkezlerine iki ayrı silahlı saldırı gerçekleşti.

Dilan Polat: “Biz Artık Can Güvenliğimizi Kaybettik”

Dilan Polat, yaşadıkları mağduriyeti şu sözlerle ifade etti: “Günlerdir kendi sağlığımla ilgilenmeye çalışıyorum, çok ağrılarım var. Sosyal medyada bir grubun insanları yönlendirmesi sayesinde artık markamızı zarar uğratmaktan ziyade fiziki olarak saldırılar başladı. Saldırıya uğradık. Benim kuzenim bankoda otururken kafasının üzerinden kurşun geçti. Artık bu oluşturduğunuz grup bizim can güvenliğimizi etkiliyor. Kim yaptı, neden yaptı bilmiyoruz ama bizim can güvenliğimizi etkilemeye başladı. Biz bu durumdan çok mağduruz. Buralardan binlerce ekmek yiyen insan var. Bizim canlarımız var. Bunu yapmayın. İnsanları yanıltıp bize hedef gösteriyorsunuz, can yanıyor.”

Engin Polat: “Ticari Bir Savaşla Karşı Karşıyayız”

Engin Polat, şirketlerine yönelik yapılan iddiaların ardından yaşananları şu sözlerle açıkladı: “Bunları sadece sosyal medya topluluğu değil yanlış, yanıltıcı ve hedef gösterici yapılan haberler de sağlıyor. Devletin yargı birimleri var, hakimleri, savcıları, inceleme birimleri var. Onlar zaten işini yapıyor. 20 gün önce uçak aldığıma dair çıkan haberlerin ardından olmadığımız şey kalmadı. Çok iftira atıldı. Bunları yapan insan dışarıda işinin başında. Bizi bitirmeye çalışıyorlar. Bu bir ticari savaş. Markamızı bitirme çalışmaları artarak devam ediyor.”

Saldırılarda Can Kaybı ve Yaralanma Olmazken İş Yerlerine Maddi Hasar Verildi

Saldırılar sırasında can kaybı ve yaralanma olmamış ancak iş yerlerine ciddi maddi hasar verilmişti. Polis olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Hakkında Damla Güler

Kontrol et

Kuruluş Osman’ın Alaeddin Bey’i Faruk Aran kaç yaşında?

Kuruluş Osman dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri de  Alaeddin Bey oldu. Dizide Alaeddin Bey karakterini …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir