Metin Akpınar’ın Sürpriz Kızı, Babasını Resmiyete Kavuşturdu

Usta sanatçı Metin Akpınar‘ın, 35 yaşında evlilik dışı bir kızı olduğu sonucu, DNA testleriyle kesinleşti. Duygu Nebioğlu isimli kızın babası olduğu kesinleşen Metin Akpınar’ın soyadını değiştirmeyeceği açıklandı.

Metin Akpınar, 62 yıldır eşi Göksel Özdoğdu ile evli olmasına rağmen, evlilik dışı ilişkisinden doğan bir çocuğu olduğu bu olayla ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, annesi tarafından bir köye terk edildikten sonra devlet korumasına alınmış ve daha sonra başka bir aile tarafından evlat edinilmişti.

Duygu Nebioğlu, uzun yıllardır biyolojik ailesini ve soy ağacını merak ediyordu. Araştırmaları sonucunda, biyolojik babasının ünlü sanatçı Metin Akpınar olduğunu keşfetti. Mahkeme sonucunda Metin Akpınar’ın babası olduğu resmiyet kazanmış oldu.

Duygu Nebioğlu, Instagram hesabından yaptığı duygusal bir açıklamada, uzun süredir bu sonucu beklediğini ve yaşadığı bu duygusal anı sindirmek istediğini ifade etti. Mahkeme kararıyla, Metin Akpınar’ın babalık ilişkisi resmiyet kazanmış ve adalet bu konuda tesis edilmiş oldu.

Bu gelişme, Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından birinin özel hayatına dair sürpriz bir ayrıntıyı gün yüzüne çıkardı ve toplumsal ilgiyi çekti. Duygu Nebioğlu, ailesine ve avukatlarına teşekkür ederek, bu süreçte sevgi ve barış içinde hareket edeceklerini vurguladı.

Hakkında Damla Güler

Kontrol et

Kuruluş Osman’ın Alaeddin Bey’i Faruk Aran kaç yaşında?

Kuruluş Osman dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri de  Alaeddin Bey oldu. Dizide Alaeddin Bey karakterini …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir