Cengiz Kurtoğlu Dava Sonucunda 2.660 TL Cezaya Çarptırıldı

Cengiz Kurtoğlu, Darp ve Hakaret Davasında 2 Bin 660 Lira Para Cezasına Çarptırıldı

İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, doğum günü partisinde tanıştığı bir kişiye hakaret ettiği ve darp ettiği iddialarıyla yargılandı. Mahkeme, Kurtoğlu’nu 2 suçtan toplamda 2 bin 660 lira adli para cezasına çarptırdı.

Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nun doğum günü partisinde tanıştığı Mustafa Can’ı sanatçı arkadaşlarına hakaret ettiği iddiası üzerine başlayan davada karar çıktı. Mahkeme, Kurtoğlu’nu ‘basit yaralama’ suçundan bin 500 lira adli para cezasına, ‘hakaret’ suçundan ise bin 160 lira adli para cezasına çarptırdı. Toplamda 2 bin 660 lira adli para cezası alan Kurtoğlu hakkında verilen 2 suçtan da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

Duruşmada şüpheli Cengiz Kurtoğlu’nun avukatı, müvekkilinin tahrik sonucu tepki gösterdiğini savunarak beraat talep etti. Müşteki Mustafa Can’ın avukatı ise şikayetlerinin devam ettiğini ve sanık Kurtoğlu’nun cezalandırılmasını istedi.

İddianamede, tarafların doğum günü partisinde tanıştığı, sözlü tartışmanın Orhan Gencebay hakkında yapılan eleştirilerle başladığı ve bu tartışmanın hakarete ve darp olayına dönüştüğü belirtilmişti.

Hakkında Damla Güler

Kontrol et

Ak Dostlar Teşkilatından Keçiören Kamuoyuna Duyurusu

Çok kıymetli Keçiören’de AK Partimize gönül verip sempati duyarlar, Ak Partimizin kıymetli üyeleri, AK Partimizin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir